Workshop storytelling Geef Je Verhaal Vleugels

Storytelling is hot! Logisch, want verhalen zijn een prachtige manier om als organisatie, ondernemer of bedrijf te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Met verhalen raak je je doelgroep. En verhalen worden beter onthouden en vaker doorverteld. Als je je verhaal eenmaal ‘te pakken hebt’, is het ook gemakkelijker bij presentaties of verkoopgesprekken om iets over jezelf of over je organisatie te vertellen.

Zelf schrijf ik als copywriter verhalen voor organisaties, ondernemers en bedrijven. De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik graag met je tijdens de storytellingworkshop Geef Je Verhaal Vleugels. In de workshop wisselen we theorie af met praktijk, zodat je meteen concreet aan de slag kunt met je eigen verhaal.
Na afloop ken je de theorie van het verhalen schrijven, heb je veel geoefend en heb je al een of meerdere verhalen in concept op papier staan.

Praktische informatie
De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen, zodat er veel aandacht en feedback is voor jou. De workshop duurt een dag. Als je daarna behoefte hebt aan verdieping, dan is een verdiepingsochtend of een-op-eencoaching een mogelijkheid.

Je investering voor de dagworkshop is € 295,- exclusief btw. Dit is inclusief een hand-out, lekkere Italiaanse koffie, allerlei soorten thee en een smakelijke en gezonde lunch. Tot twee weken voor de workshop datum hanteren we het ‘early bird’-tarief van € 250,- exclusief btw.
Eventueel kan PIT ook voor je bedrijf of organisatie een workshop komen geven bij jullie op locatie.

De eerstvolgende workshops Storytelling met open inschrijving vinden plaats op donderdag 27 februari en donderdag 26 maart in Leeuwarden*. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@pitcc.nl.
*De workshop gaat door als er minimaal 4 inschrijvingen zijn.

Onderdelen workshop storytelling Geef Je Verhaal Vleugels

- vooraf: kleine huiswerkopdracht via de e-mail
- theorie van verhalen:wat zijn de ingrediënten voor een verhaal?
hoe bouw je een verhaal op?
tips voor schrijven
- praktische deel: we analyseren verhalen aan de hand van de theorie. Daarnaast oefenen we stap voor stap met het vertellen en schrijven van verhalen. Tijdens de workshop doe je veel inspiratie op, leer je hoe je een verhaal schrijft en oefen je met het schrijven van verhalen.
Aan het eind van de dag kijken we of er in de groep behoefte is aan een vervolgsessie of een-op-eencoaching.

 

 

Nieuwe workshop storytelling: Breng je verhaal de wereld in

In deze workshop gaan we aan de slag met je verhaal en hoe jij dat verhaal de wereld in kunt brengen. We gaan op zoek naar de juiste vorm. Is dat tekst, een filmpje, een podcast, een guerrilla-actie, een social media campagne, een boek of juist een combinatie van die middelen? Tijdens de workshop brainstormen we over de mogelijkheden voor jou en maken we een concreet plan.

Heb je belangstelling voor deze workshop? Stuur dan een mailtje naar info@pitcc.nl onder vermelding van ‘mijn verhaal de wereld in’.

Data 'Geef je verhaal vleugels'

Donderdag 27 februari en 26 maart in Leeuwarden*.

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@pitcc.nl

Eerdere deelnemers aan de workshop schreven onder andere het volgende over de workshop:

“Heldere opbouw en positieve sfeer.”

“Feelgoodsessie.”

“Prachtverhalen, veel geleerd.”