Wat kunnen we voor je doen?

Maar nu even concreet: wat kan PIT voor jou of je organisatie doen? In de meeste gevallen verzint en ontwikkelt PIT ideeën voor creatieve communicatiemiddelen en campagnes voor bedrijven en overheden, zoals:

 bedrijfsnamen, pay-offs, logo's
 brainstormsessies, plannen en workshops
 mailings en relatiegeschenken
 brochures en folders
 websites, animaties, films en presentaties
 nieuwsbrieven en magazines

(Vink aan of uit om werk te filteren op categorie)

Daarnaast ontwikkelen we samen met de klant communicatieplannen en coachen we (startende) ondernemers.

Kijk hiernaast voor wat voorbeelden. Spreekt het je aan? Maak dan een afspraak met PIT via mail of bel (058) 213 46 32.
De reizende Fairtrade Tafeltentoonstelling
Opdrachtgever: provincie Fryslân
Opdracht:

Verzamel verhalen van de fairtrade-initiatieven in Fryslân en breng ze onder de aandacht van een breed publiek.

En toen?

Samen met fotograaf en ontwerper Menno de Boer bedacht PIT de Fairtrade Tafeltentoonstelling. De mensen achter de fairtrade-initiatieven en -bedrijven in Fryslân werden geïnterviewd en gefotografeerd. De verhalen en de foto’s werden afgebeeld op designtafels van de Friese kunstenaar Sibe Jan Kramer. De tafels gingen vervolgens op reis door de provincie Fryslân. Ze stonden op de Leeuwarder markt, bij fairtrade diners bij een stadsboer, bij de Wereldwinkel, bij evenementen en er werd aan gegeten en gepraat. Twee tafelbladen werden blanco gelaten: daarop konden bezoekers hun verhalen schrijven met een speciale stift. Die verhalen werden gefotografeerd en gedeeld in diverse social media.


Reactie opdrachtgever Anoesjka Duinstra, provincie Fryslân:

'De Fairtrade Tafeltentoonstelling is een uniek antwoord op onze vraag. De uitvoering klopt helemaal met de fairtrade-gedachte in combinatie met het lokaal laten vervaardigen en ook met kwaliteit. Ingrid heeft de talenten hiervoor bij elkaar gezocht. Ook mooi dat de tafels na ruim een jaar nog steeds flexibel inzetbaar zijn, gebruikt worden en nog steeds opvallend en heel bijzonder zijn. Ook achter de uitvoering van de opdracht zit een goed verhaal!'

Animatie over milieuplan
Opdrachtgever: provincie Fryslan, Gerard Jonker
Opdracht:

Vertel in een korte animatie over ons geactualiseerde en verlengde Frysk Miljeuplan.

En toen?

PIT schreef een script voor een animatie en werkte samen met Uitleganimatie.nl voor de uitvoering ervan. De voice-over werd verzorgd door Mirte (9 jaar), want kinderen zijn tenslotte de toekomst!
https://www.youtube.com/watch?v=RBBhIc_3Nac


Reactie opdrachtgever Gerard Jonker:

"Ons team heeft heel plezierig met Ingrid van PIT samengewerkt. Ingrid was gedreven, ze wist ons te ondersteunen en te motiveren met veel creatieve en positieve ideeën en een flinke dosis energie. Een bijzonder fijn mens om mee te sparren en mee samen te werken. Dit heeft geleid tot een mooi en bijzonder product. Bedankt voor de fijne samenwerking!"

Animatie Koploperproject
Opdrachtgever: provincie Fryslân, Koploperproject
Opdracht:

Maak een korte animatie waarin wordt uitgelegd wat het Koploperproject is en hoe het werkt.

En toen?

PIT schreef een script en werkte vervolgens samen met de vakmensen van Studio Martin Melis die een animatie maakten. De animatie werd bij presentaties en op de website van het Koploperproject gebruikt om het concept van het project uit te leggen.


Reactie opdrachtgever Age Knol:

"De animatie heeft ons als Koploperproject vooral geholpen om op een Jip-en-Jannekemanier de acquisitie en voorlichting met onze doelgroepen te communiceren."

Sieraden met een verhaal...
Opdrachtgever: The Jewelry Story, Jan Kerkstra en Marion Pannekoek
Opdracht: Schrijf de teksten voor onze nieuwe website.
En toen?
The Jewelry Story maakt bijzondere sieraden met een verhaal. In brainstorms ontstond er helderheid over de positionering, de doelgroepen en de strategie. Daarna ontstond er in samenwerking met The Jewelry Story, BWH Ontwerpers en PIT een nieuw logo, de website, en andere communicatiemiddelen.
Reactie opdrachtgever :
"We hebben met veel plezier met Ingrid samengewerkt. Ingrid is een energieke vrouw en een creatief denker en komt met oplossingen waar een ander nou net niet aan denkt. Zij staat ook altijd open voor onze ideen. Kortom, we bevelen Ingrid van harte aan."

© PIT Concept & Copy       Emmakade 79    |   8921 AH Leeuwarden   |   Telefoon (058) 213 46 32   |    E-mail: info@pitcc.nl