Wat kunnen we voor je doen?

Maar nu even concreet: wat kan PIT voor jou of je organisatie doen? In de meeste gevallen verzint en ontwikkelt PIT ideeën voor creatieve communicatiemiddelen en campagnes voor bedrijven en overheden, zoals:

 bedrijfsnamen, pay-offs, logo's
 brainstormsessies, plannen en workshops
 mailings en relatiegeschenken
 brochures en folders
 websites, animaties, films en presentaties
 nieuwsbrieven en magazines

(Vink aan of uit om werk te filteren op categorie)

Daarnaast ontwikkelen we samen met de klant communicatieplannen en coachen we (startende) ondernemers.

Kijk hiernaast voor wat voorbeelden. Spreekt het je aan? Maak dan een afspraak met PIT via mail of bel (058) 213 46 32.
Natuurbegraafplaats Nieuwehorne
Opdrachtgever: Natuurbegraafplaats in Nieuwehorne
Opdracht:

De Natuurbegraafplaats wilde graag een bewaarbox voor de grafakten. Wel een zo duurzaam mogelijke box die past bij de natuurlijke uitstraling van de begraafplaats.

En toen?

PIT ging op pad en zwierf voor inspiratie rond op de sfeervolle begraafplaats. Er was net een grote eik omgewaaid en de eigenaar van de begraafplaats had de boom in schijven gezaagd. Er lag nog een prachtige schijf van de eik op de grond: die ging mee naar het PIT-kantoor. De jaarringen in de schijf is een passende metafoor voor het leven en de natuur. Illustrator Anja de Boer maakte met Oost-Indische inkt een prachtige illustratie van deze boomschijf. Hiervan lieten we een grote stempel maken en we bestelden stevige kraft A4-dozen. Onze opdrachtgever stempelde de deksels van de dozen en zo kreeg de doos een natuurlijk, handmade uitstraling. Naast de akte kan de ontvanger in deze bewaarbox ook andere dingen bewaren, zoals een cd of usb-stick met muziek voor het afscheid, een dvd met filmpje of een persoonlijke brief. De opdrachtgever deed in de box een zakje zaadjes van wilde bloemen, die nabestaanden over het graf kunnen strooien.


Reactie opdrachtgever Nicole ter Doest:

"De grafakte-bewaarbox oogst veel lof en sluit naadloos aan bij onze visie van natuurbegraven: eigengereid en puur. Dank voor de inspiratie, creativiteit en meedenken."

Hand in hand
Opdrachtgever: De stichting Foar Elkoar
Opdracht: Ondersteun ons met het ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen rond het organiseren van een afsluitend event in Stadsschouwburg De Harmonie.
En toen?
PIT begeleidt het team van Foar Elkoar met een praktisch plan. Samen met Menno de Boer ontwikkelt PIT een teasende vooraankondiging in de vorm van een werkhandschoen, gevolgd door een uitnodiging. Op het event ontvangen de deelnemers een boekje waarin diverse betrokkenen aan het woord komen die de handschoen hebben opgepakt om de WMO-loketten te ondersteunen. De genterviewden worden gefotografeerd met de werkhandschoenen in de oranje huisstijlkleur. Tijdens het event trekken de gasten de ontvangen werkhandschoen aan en vormen ze een cirkel rond de schouwburg. Mooi fotomoment voor de pers!
Koffie!
Opdrachtgever: CSK, Leeuwarden
Opdracht: Ontwikkel samen met ons marketingteam een origineel (internationaal) relatiegeschenk waarin koffie en smaak centraal staan.
En toen?
Menno de Boer en PIT bedachten een concept voor een boekje dat bij het koffiepakket kon worden gevoegd. In dit boekje vertellen de Tastemakers van CSK hoe zij koffie beleven. Menno maakte de foto's en de vormgeving van het boekje. PIT deed de interviews, schreef de teksten en ondersteunde het marketingteam bij de zoektocht naar een geschikte inhoud van het koffiepakket.
Reactie opdrachtgever Anette Bouius en Judith Lunter:
"De samenwerking ging soepel en snel en het resultaat is prachtig geworden!! En de reacties van onze klanten en personeel zijn dan ook zeer positief!"
Geef onze visie vorm
Opdrachtgever: Verslavingszorg Noord Nederland (VNN)
Opdracht:

© PIT Concept & Copy       Emmakade 79    |   8921 AH Leeuwarden   |   Telefoon (058) 213 46 32   |    E-mail: info@pitcc.nl