Wat kunnen we voor je doen?

Maar nu even concreet: wat kan PIT voor jou of je organisatie doen? In de meeste gevallen verzint en ontwikkelt PIT ideeën voor creatieve communicatiemiddelen en campagnes voor bedrijven en overheden, zoals:

 bedrijfsnamen, pay-offs, logo's
 brainstormsessies, plannen en workshops
 mailings en relatiegeschenken
 brochures en folders
 websites, animaties, films en presentaties
 nieuwsbrieven en magazines

(Vink aan of uit om werk te filteren op categorie)

Daarnaast ontwikkelen we samen met de klant communicatieplannen en coachen we (startende) ondernemers.

Kijk hiernaast voor wat voorbeelden. Spreekt het je aan? Maak dan een afspraak met PIT via mail of bel (058) 213 46 32.
Namen voor nieuwe klinieken VNN
Opdrachtgever: Verslavingszorg Noord Nederland (VNN)
Opdracht:

Help ons met het verzinnen van een naam voor de nieuwe klinieken in Eelde en Heerenveen en betrek daarbij de medewerkers, clienten en omwonenden van de kliniek.

En toen?

PIT ontwikkelde en begeleidde samen met de opdrachtgever brainstormsessies waar medewerkers, cliënten en omwonenden namen bedachten voor de klinieken. Het resultaat: een passende namen voor de klinieken in Eelde en Heerenveen.


Reactie opdrachtgever Anke Kornet:

"Samen met PIT zijn we gekomen tot twee prachtige namen die elke dag vol trots worden gebruikt. Ze passen goed bij onze missie en visie, onze zorg en bij de omgeving waarin ze staan."

Hand in hand
Opdrachtgever: De stichting Foar Elkoar
Opdracht: Ondersteun ons met het ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen rond het organiseren van een afsluitend event in Stadsschouwburg De Harmonie.
En toen?
PIT begeleidt het team van Foar Elkoar met een praktisch plan. Samen met Menno de Boer ontwikkelt PIT een teasende vooraankondiging in de vorm van een werkhandschoen, gevolgd door een uitnodiging. Op het event ontvangen de deelnemers een boekje waarin diverse betrokkenen aan het woord komen die de handschoen hebben opgepakt om de WMO-loketten te ondersteunen. De genterviewden worden gefotografeerd met de werkhandschoenen in de oranje huisstijlkleur. Tijdens het event trekken de gasten de ontvangen werkhandschoen aan en vormen ze een cirkel rond de schouwburg. Mooi fotomoment voor de pers!
Sieraden met een verhaal...
Opdrachtgever: The Jewelry Story, Jan Kerkstra en Marion Pannekoek
Opdracht: Schrijf de teksten voor onze nieuwe website.
En toen?
The Jewelry Story maakt bijzondere sieraden met een verhaal. In brainstorms ontstond er helderheid over de positionering, de doelgroepen en de strategie. Daarna ontstond er in samenwerking met The Jewelry Story, BWH Ontwerpers en PIT een nieuw logo, de website, en andere communicatiemiddelen.
Reactie opdrachtgever :
"We hebben met veel plezier met Ingrid samengewerkt. Ingrid is een energieke vrouw en een creatief denker en komt met oplossingen waar een ander nou net niet aan denkt. Zij staat ook altijd open voor onze ideen. Kortom, we bevelen Ingrid van harte aan."
Aardappels, aardappels, aardappels
Opdrachtgever: Agrico, Emmeloord
Opdracht: Schrijf onze corporate brochure, begeleid onze communicatiemedewerker bij het schrijven van onze webteksten en geef onze medewerkers een workshop over schrijven voor internet.
En toen?
Een inspirerende samenwerking vol humor, een strakke deadline en de wens om er samen iets moois van te maken. En natuurlijk steeds vaker van die lekkere Agrico-aardappels op het menu!
Reactie opdrachtgever Rink Landman en Mark Dieleman van Agrico:
"Ingrid verdiept zich grondig in het werkveld en de taal van de opdrachtgever. Dit leidt tot een uitstekende verwoording van het gedachtegoed. Daarnaast is Ingrid in staat om anderen op enthousiaste en inspirerende wijze bruikbare bouwstenen aan te leveren voor het schrijven van (commercile) teksten."
Koffie!
Opdrachtgever: CSK, Leeuwarden
Opdracht: Ontwikkel samen met ons marketingteam een origineel (internationaal) relatiegeschenk waarin koffie en smaak centraal staan.
En toen?
Menno de Boer en PIT bedachten een concept voor een boekje dat bij het koffiepakket kon worden gevoegd. In dit boekje vertellen de Tastemakers van CSK hoe zij koffie beleven. Menno maakte de foto's en de vormgeving van het boekje. PIT deed de interviews, schreef de teksten en ondersteunde het marketingteam bij de zoektocht naar een geschikte inhoud van het koffiepakket.
Reactie opdrachtgever Anette Bouius en Judith Lunter:
"De samenwerking ging soepel en snel en het resultaat is prachtig geworden!! En de reacties van onze klanten en personeel zijn dan ook zeer positief!"
Geef onze visie vorm
Opdrachtgever: Verslavingszorg Noord Nederland (VNN)
Opdracht:
Huisstijl Eikpunt
Opdrachtgever: Heleen Fluitman van Eikpunt
Opdracht: Ondersteuning bieden bij het helder krijgen waar het bedrijf van Heleen Fluitman voor staat en het bedenken van een bedrijfsnaam.
En toen?
In een aantal brainstormsessies kreeg het bedrijf van Heleen vorm en ontstond de naam Eikpunt. Myon Bolechowski van Studio Samtosa maakte er prachtige huisstijl voor Eikpunt.
Reactie opdrachtgever Heleen Fluitman:
"Ingrid geeft alle ruimte voor creativiteit van jezelf en sluit daarbij aan bij je eigen wensen en persoonlijkheid. Ze neemt de tijd, tast af, geeft terug, draait om en confronteert. Het ondersteunen bij de zoektocht naar een eigen bedrijfsnaam en vervolgens ondersteunen bij het besluiten rondom het definitieve logo is heel organisch verlopen. Opvallend is haar scherpte en creativiteit, terwijl ze verbinding houdt met jou als opdrachtgever."

© PIT Concept & Copy       Emmakade 79    |   8921 AH Leeuwarden   |   Telefoon (058) 213 46 32   |    E-mail: info@pitcc.nl