Wat kunnen we voor je doen?

Maar nu even concreet: wat kan PIT voor jou of je organisatie doen? In de meeste gevallen verzint en ontwikkelt PIT ideeën voor creatieve communicatiemiddelen en campagnes voor bedrijven en overheden, zoals:

 bedrijfsnamen, pay-offs, logo's
 brainstormsessies, plannen en workshops
 mailings en relatiegeschenken
 brochures en folders
 websites, animaties, films en presentaties
 nieuwsbrieven en magazines

(Vink aan of uit om werk te filteren op categorie)

Daarnaast ontwikkelen we samen met de klant communicatieplannen en coachen we (startende) ondernemers.

Kijk hiernaast voor wat voorbeelden. Spreekt het je aan? Maak dan een afspraak met PIT via mail of bel (058) 213 46 32.
Namen voor nieuwe klinieken VNN
Opdrachtgever: Verslavingszorg Noord Nederland (VNN)
Opdracht:

Help ons met het verzinnen van een naam voor de nieuwe klinieken in Eelde en Heerenveen en betrek daarbij de medewerkers, clienten en omwonenden van de kliniek.

En toen?

PIT ontwikkelde en begeleidde samen met de opdrachtgever brainstormsessies waar medewerkers, cliënten en omwonenden namen bedachten voor de klinieken. Het resultaat: een passende namen voor de klinieken in Eelde en Heerenveen.


Reactie opdrachtgever Anke Kornet:

"Samen met PIT zijn we gekomen tot twee prachtige namen die elke dag vol trots worden gebruikt. Ze passen goed bij onze missie en visie, onze zorg en bij de omgeving waarin ze staan."

Huisstijl Eikpunt
Opdrachtgever: Heleen Fluitman van Eikpunt
Opdracht: Ondersteuning bieden bij het helder krijgen waar het bedrijf van Heleen Fluitman voor staat en het bedenken van een bedrijfsnaam.
En toen?
In een aantal brainstormsessies kreeg het bedrijf van Heleen vorm en ontstond de naam Eikpunt. Myon Bolechowski van Studio Samtosa maakte er prachtige huisstijl voor Eikpunt.
Reactie opdrachtgever Heleen Fluitman:
"Ingrid geeft alle ruimte voor creativiteit van jezelf en sluit daarbij aan bij je eigen wensen en persoonlijkheid. Ze neemt de tijd, tast af, geeft terug, draait om en confronteert. Het ondersteunen bij de zoektocht naar een eigen bedrijfsnaam en vervolgens ondersteunen bij het besluiten rondom het definitieve logo is heel organisch verlopen. Opvallend is haar scherpte en creativiteit, terwijl ze verbinding houdt met jou als opdrachtgever."

© PIT Concept & Copy       Emmakade 79    |   8921 AH Leeuwarden   |   Telefoon (058) 213 46 32   |    E-mail: info@pitcc.nl