PIT to the people

Werk, werk, werk. Dat is natuurlijk heel belangrijk. Maar af en toe een 'liefdewerk oud papier' project is ook leuk. Gewoon omdat het energie geeft, je er iets van leert en je de wereld er een beetje mooier mee maakt.

Hiernaast lees je meer over de projecten van PIT of waar PIT aan mee werkt.

« Terug

Chocolade met PIT


Heb je ‘m al gehad? De chocolademailing van PIT?

Net als in het boek Sjakie en de Chocoladefabriek van Roald Dahl zit er in de verpakking van de chocolademailing ook een gouden ticket. Daarmee maak je kans op gratis deelname aan de chocoladeproeverij in april én het fairtradediner in juni in Stadstuin Âsum, dat wordt afgesloten met een chocoladeproeverij.
 

Kom ook naar Siebrigjes Chocoladeproeverij 
en ‘t fairtradediner
Heb je geen ticket gewonnen voor Siebrigjes Chocoladeproeverij of het fairtradediner in Stadstuin Âsum? Niet getreurd! Siebrigjes Chocoladeproeverij én het fairtradediner in Stadstuin Âsum staan open voor iedereen die het leuk vindt om in een sfeervolle omgeving bijzondere smaken te proeven. Hieronder lees je er meer over en hoe je je ervoor kunt opgeven. Je bent van harte welkom!
 

Siebrigjes Chocoladeproeverij: donderdag 14 april van 19.30 tot 21.00 uur
In de prachtige Kanselarij op de Tweebaksmarkt in Leeuwarden nemen we je mee op reis door een wereld van chocolade. In vijf ‘gangen’ vertelt Siebrigje over chocolade uit allerlei werelddelen en laat ze je de verschillende smaken van chocolade proeven. We schenken er biologische, fairtradethee bij en heerlijke Italiaanse cappuccino en espresso, ook fairtrade.

Na afloop mag je een luxe reep van jouw favoriete smaak uitzoeken, zodat je thuis ook nog kunt nagenieten. Njammie!
 

Siebrigjes Chocoladeproeverij is een smakelijk en verrassend avondje uit. Leuk om jezelf of iemand anders cadeau te geven! Je kunt deelnemen aan Siebrigjes Chocoladeproeverij voor € 17,50 inclusief btw per persoon: dat is inclusief vijf ‘gangen’ chocolade, alle consumpties, chocolade en de luxe reep om mee naar huis te nemen. Je kunt je opgeven via info@pitcc.nl.
 

Fairtradediner in Stadstuin Âsum
In juni organiseert Gosse Haarsma van Stadstuin Âsum, samen met chef-kok Willem Schaafsma van restaurant Eindeloos en Siebrigje Dijk van Andere Chocolade, een fairtradediner in de stadstuin aan de tafels van de reizende fairtradetafeltentoonstelling. Op deze tafels staan verhalen van fairtradeondernemers van Fryslân. De groenten van het diner zijn die dag vers geoogst in de tuin, en chef-kok Willem Schaafsma kookt een heerlijk en eerlijk diner voor jou en de andere gasten. We sluiten het diner af met een chocoladeproeverij onder begeleiding van Siebrigje Dijk van Andere Chocolade.

Het menu, de datum en alle andere praktische zaken maken we binnenkort bekend. Je kunt nu alvast aangeven dat je belangstelling hebt, via gosse@asumstadstuin.nl, dan sturen we je via e-mail binnenkort meer informatie.
 

Organiseer je eigen chocoladeproeverij of diner
Heb je belangstelling om Siebrigjes Chocoladeproeverij of het fairtradediner in Stadstuin Âsum een keer met een eigen groep te doen? Dat is ook mogelijk:

  • voor Siebrigjes Chocoladeproeverij neem je contact op met Siebrigje Dijk van Andere Chocolade
  • voor het Fairtradediner van Stadstuin Âsum neem je contact op met Gosse Haarsma

 

« Terug
© PIT Concept & Copy       Emmakade 79    |   8921 AH Leeuwarden   |   Telefoon (058) 213 46 32   |    E-mail: info@pitcc.nl