PIT to the people

Werk, werk, werk. Dat is natuurlijk heel belangrijk. Maar af en toe een 'liefdewerk oud papier' project is ook leuk. Gewoon omdat het energie geeft, je er iets van leert en je de wereld er een beetje mooier mee maakt.

Hiernaast lees je meer over de projecten van PIT of waar PIT aan mee werkt.

Positive Green: thee uit lokale tuinen
Een jaar lang was ik bezig met dit project: het samenstellen van een thee uit de lokale tuinen van Leeuwarden. Begin 2017 stuurde ik de thee naar al mijn relaties mét een uitnodiging voor een workshop over vitaliteit op donderdag 20 april 2017. Wil je meer weten over het verhaal achter deze thee of deelnemen aan de workshop?

Lees meer »
Chocolade met PIT
Heb je ‘m al gehad? De chocolademailing van PIT? Net als in het boek Sjakie en de Chocoladefabriek van Roald Dahl zit er in de verpakking van de chocolademailing ook een gouden ticket. Daarmee maak je kans op gratis deelname aan de chocoladeproeverij in april én het fairtradediner in juni in Stadstuin Âsum, dat wordt afgesloten met een chocoladeproeverij.

Lees meer »
Positive thoughts, positive food
Net buiten Leeuwarden, in de nieuwe wijk Techum, vind je een bijzondere tuin. Deze stadstuin heet Âsum (spreek uit als het Engelse woord awesome) en is een initiatief van stadsboer Gosse Haarsma. Gosse deelt Âsum met iedereen die van vers en onbespoten eten houdt. Het idee is eenvoudig: je koopt een aandeel en je kunt het hele seizoen heerlijke verse groenten of prachtige bloemen oogsten. Terwijl je oogst, kun je even ontspannen bewegen in een natuurlijke omgeving en ervaar je hoe je eten eigenlijk groeit.

Lees meer »
Bomen met PIT
Als je de zomermailing 2012 van PIT hebt gehad, dan ken je het verhaal achter de appels van PIT. Voor diegene die ’t gemist heeft, staat hier rechts even de short version. Wil je de uitgebreide versie met de mooie collages zien, klik dan hier voor de slow version.

Lees meer »
De PIT Presents
Er is niets leuker dan een idee langzaam te zien groeien tot een echt product. Dat doet PIT natuurlijk volop voor klanten, maar twee keer per jaar ook voor PIT. De concepten vinden hun inspiratie en producten in binnen- en buitenland. We proberen zoveel mogelijk fair trade en milieuvriendelijk te werken met deze producties.

Lees meer »
Ben'r is er voor jou
Ben’r is een initiatief van Daan de Beer en Richard Zwarts van het bedrijf De Beer Zwarts uit Drachtstercompagnie. Ben’r is een praktisch en inspirerend project waarbij verschillende organisaties samenwerken om mensen bij elkaar te brengen en te ondersteunen.

Lees meer »
© PIT Concept & Copy       Emmakade 79    |   8921 AH Leeuwarden   |   Telefoon (058) 213 46 32   |    E-mail: info@pitcc.nl