Positive Green

Wat leuk dat je hier even kijkt. Heb je de thee al
geproefd? Op deze pagina vertel ik je wat meer
over Studio Elements, waarom ik fan ben van hen
ben en over de workshop waar jij je voor kunt
opgeven.
Geef jezelf vitaliteit cadeau
Begin november 2015, een paar dagen voor mijn verjaardag, kreeg ik de vraag van een aantal mensen wat ik voor mijn verjaardag wilde. Daar dacht ik over na: wat wilde ik eigenlijk?
Om eerlijk te zijn: ik wilde wel een beetje fitter worden, van mijn blessures af en wat beter omgaan met de stress die het ondernemerschap soms met zich meebrengt. Ik besloot dat ik mézelf iets cadeau ging geven: een aantal sessies met een personal trainer.

Sterker, fitter, vrolijker
Die personal trainer was Leon Leemburg van Studio Elements. Al na een paar weken trainen merkte ik het verschil: ik werd sterker, fitter en vrolijker. Tijdens de lessen kreeg ik tips over hoe ik beter met mijn voeding, nachtrust en stress kon omgaan. Na een paar maanden was ik blessurevrij en kon ik meetrainen in de groepsles die Leon samen met collega Arjen de Boer gaf.

Haal meer uit je leven
Gaandeweg werd mij duidelijk dat Studio Elements je niet alleen beter leert bewegen, maar je vooral helpt vitaler te worden. En waarom? Omdat je als je vitaal bent meer uit je leven kunt halen.

Regelmatig gooide ik tijdens de training een ideetje voor hun marketing op bij Leon en Arjen. Dit resulteerde in een samenwerking tussen Studio Elements en PIT. In het najaar van 2016 volgde ik een cursus voor vitaliteitscoach, zodat ik hun vakgebied beter leerde kennen. Hiermee groeide mijn enthousiasme nog meer. We besloten om gezamenlijk een aantal vitaliteitsproducten voor bedrijven en organisaties te ontwikkelen. In 2017 starten we met pilots voor deze producten.

Je Workshop Positive Green

De workshop die we dit voorjaar gaan geven, is een van die pilotproducten. In deze workshop gaan we aan de slag met de onderwerpen die in het boekje positive green staan.
Wij vertellen je in deze workshop onder andere hoe groen, spelen en het delen van positieve ervaringen je vitaliteit, productiviteit en creativiteit positief kunnen beïnvloeden.

De workshop vindt plaats op donderdag 20 april 2017 van 14.00 tot 16.00 uur. Jij, als relatie van PIT, kunt samen met een introducé gratis deelnemen aan de workshop. Als tegenprestatie vragen we je om feedback na afloop van de workshop, zodat we ons product kunnen verbeteren. Wil je deelnemen? Vul dan hieronder het formulier in. We hebben plaats voor 25 personen.

Programma donderdag 20 april
14.00 uur:ontvangst bij Studio Elements, Marsweg 24 in Leeuwarden
14.15 uur:voorstelrondje, introductie, korte rondleiding
14.30 uur:start workshop met vitabreak
16.00 uur:einde workshop, gelegenheid om rond te kijken en vragen te stellen


Je gegevens

Naam *
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Naam introducé
E-mailadres introducé
Vraag/opmerking
* Verplicht veld

© PIT Concept & Copy       Emmakade 79    |   8921 AH Leeuwarden   |   Telefoon (058) 213 46 32   |    E-mail: info@pitcc.nl